Lagerarbetare sökes till sydvästra Stockholm

Vill du vara en del av en arbetsplats där utvecklingspotential är stor och där du kommer arbeta med riktigt sköna kollegor? Har du minst 2 års erfarenhet av lagerarbete och kan köra truck? Är du dessutom duktig på rundpingis så är det här jobbet något för dig

Om tjänsten

Arbetsdagarna kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för orderplock och pack enligt kundinstruktioner, inleveranser, reklamationshantering, göra transaktioner i affärssystemet med mera. Truckkörning kommer höra till dina vardagliga arbetsuppgifter. Vi är certifierade för både ISO 9001 och ISO 14001 och det innebär att vi behöver ha lite ordning och reda och även uppföljning på vår prestation. Arbetet är normalt förlagt måndag-fredag 08–17 i Eriksbergs Industriområde i Norsborg. Vi ser gärna att du bor i närheten och enkelt kan ta dig till jobbet.

Din profil

Du som söker bör ha ett par års erfarenhet av lagerarbete. För att lyckas i rollen tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi tror också att du trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. I och med att arbetet består av en hel del dokumentation krävs det att du skriver och talar svenska och obehindrat och har bra kunskaper i engelska. I den här rollen är det viktigare med din personlighet och att du passar med gruppen än formella kunskaper.

Krav för tjänsten

  • Truckkort
  • B-körkort
  • Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete
  • Talar och skriver svenska obehindrat.
  • Goda kunskaper I engelska

Om företaget

EG Electronics Group representerar affärsområdet Electronics inom KAMIC Group, en företagsgrupp bestående av nästan 40 företag som är verksamma inom handel och tillverkning. EG Electronics verksamhet bedrivs huvudsakligen i företagen EG Electronics AB och EG Electronics International AB. Affärsområdet har försäljningskontor i Norden, Tyskland, Storbritannien, Kina, Indien och USA samt ett produktionsbolag i Polen och ett i Sverige. Bolaget omsätter ca 1,2 Miljarder kronor och arbetar aktivt för tillväxt och utveckling.

EG Electronics är kollektivansluten

Ansökan

Du skickar din ansökan till carina.osmund@egelectronics.com senast den 5 mars. Vänta inte med att söka då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa lagerchef Fredrik Leino 073-330 03 46