Produktionsansvarig produktionstekniker | Torsby

Vill du utveckla vår produktionssite i Torsby? Vi söker dig som vill vara med och effektivisera vår verksamhet. EG Electronics och Weab har en spännande resa framför sig för att skapa framtidens moderna tillverkningsindustri. Det är dags att ta nästa steg med ny teknik och nya processer för att utveckla oss och vår produktion.

Dina arbetsuppgifter

Kan du se helheten i produktionskedjan och är van vid att se hur man förbättrar och effektiviserar arbetet? I rollen som produktionstekniker och produktionsansvarig så kommer du vara en viktig del av fabrikens effektiviseringsresa och den personen som bidrar till utveckling av produktionslinan.

Du kommer ha ansvar för att kontinuerligt utveckla vår tillverkningsprocess med allt från operatörsträning till maskininvesteringar och nya förbättrade flöden. Att lösa olika typer av problem som uppstår i produktionsprocessen är en del av arbetsuppgifterna.
En naturlig del av jobbet kommer vara att ha mycket kontakt med människor. Du fungerar som en länk mellan produktionsledet och andra funktioner på företaget. Vi fokuserar på samarbete och korta beslutsvägar.

Din profil

Vi på EG söker dig som vill anta utmaningen att effektivisera vår produktionsmiljö och vill vara på en arbetsplats där du får fria händer för utveckling. Vi tror det underlättar om du kommer från elektronikproduktion där du haft liknande arbetsuppgifter. Kanske kommer du från ett mindre företag där du varit med och drivit produktionsutvecklings-/produktionseffektiviseringsarbete.

För att lyckas behöver du:
• Ha erfarenhet inom produktionstekniskt arbete såsom metodutveckling, effektiviseringsarbete, investeringar, industrialisering av nya produkter samt projektledning från elektronikproduktion.
• Vara en person som får saker och ting gjorda.
• Van vid att fatta beslut och du drivs av ett stort engagemang.
• Du tycker om ordning och reda.

Om företaget

EG Electronics Group representerar affärsområdet Electronics inom KAMIC Group, en företagsgrupp bestående av nästan 40 företag som är verksamma inom handel och tillverkning. EG Electronics verksamhet bedrivs huvudsakligen i företagen EG Electronics AB och EG Electronics International AB. Affärsområdet har försäljningskontor i Norden, Tyskland, Storbritannien, Kina, Indien och USA samt ett produktionsbolag i Polen och ett i Sverige. Bolaget omsätter ca 1,2 Miljarder kronor och arbetar aktivt för tillväxt och utveckling.

EG Electronics är kollektivansluten

Kontaktperson

Berndt Levin
070-190 73 66

Anställningsomfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort: Torsby

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du anställs direkt av kundföretaget, men att Industrisupport sköter rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till någon av våra rekryterare enligt nedan. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen att söka jobbet!